Metin2, Metin2 Pvp, Metin2 Pvp Serverler, Mt2 Pvp, M2 Pvp, Knight Pvp, Pvp Serverler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

arkadaslar önemli konu

2 posters
YazarMesaj
nasuhnedim
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
nasuhnedim

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 76
<b>NerdeN</b> NerdeN : tuvalettenxD
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 13/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 158
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -4

arkadaslar önemli konu Empty
MesajKonu: arkadaslar önemli konu   arkadaslar önemli konu IiconminitimeCuma Nis. 09, 2010 2:29 pm

evet arkadaslar sizlerle bi şey paylasmak istiyorum ilk olarak artık metin2 pvp server kalmadi cünkü hic kimse indirmek istemio ve kurmasını bilmio bu devirde kim kime güvenim team dalasının ıd ile şifresini werir deiilmi bende bilerk bu konuyu actım we size bi seydahaa artık bi sw acın yhaa:S
carizma123
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
carizma123

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 86
<b>NerdeN</b> NerdeN : ankara
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 27/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 130
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 8

arkadaslar önemli konu Empty
MesajKonu: Geri: arkadaslar önemli konu   arkadaslar önemli konu IiconminitimeCuma Nis. 09, 2010 2:39 pm

SEN [TL]Seda MISIN ThePMT2 DEN [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

arkadaslar önemli konu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» OnemLı bıR Konu !!
» ÖNEMLİ BİR KONU
» evet arkadaşlar gelin içeri GM kod bankası var konu sabit + rep pls
» Arkadaşlar Hamacisiz PwpLer Bilenler İceri NPC Önemli Deqil Lagı Olmasin Oyun Sürekli Kapanmasişn yeter!!
» reklam yasak.paylasimruhu.net Tanitimlar buraya arkadaslar kosun ilk 2 konu acan arkadasin konusu sabittir