|
|
|
| Metin2 MultiLauncher[Bütün Pvp'lere girmek,longjuyt,wingm,zzyt,s2fyt..Hepsi Tr Yama] | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
colder006 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 28 NerdeN : ankara Kayıt Tarihi : 27/03/10 Rep Puanı : 27 Başarı Puanı : 0
| Konu: Metin2 MultiLauncher[Bütün Pvp'lere girmek,longjuyt,wingm,zzyt,s2fyt..Hepsi Tr Yama] Çarş. Nis. 07, 2010 12:46 pm | |
| Ewt Arkadaşlar PvP Serverlerin Türkçe Yamasıyla Uğraşmaktan Bıktınızmı? Bıktıysanız buyrun 28 adet pvp serverin çift clickle ekranda Buyrun SS'lere Birkaç Güzel Özelliğini Söylemek İstiyorum; LwL Atladıkça At Çağırma Liderlik Madencilik vs. dier özel becerileri geliştirebiliyorsunuz yani ski kodlarına gerek yok Arkadaşlar enis_simsar arkadaşımız sayesinde farkettiğim özelliği sizlerle paylaşmak istiyorum oyun esnasında F5 tuşuna basınca cheat engine consolu geliyor örnek kod söyliyeyim weapon 299 elinizde +9 dolu olur deneyin arkadaşlar zırh kodlarınıda halledildi buyrun altta kodlar:[id] bölümüne value yi yazıyorsunuz item [id] weapon [id] armor [id] item 11971 envantere savaşçı kraliyeti getirir weapon 299 elinizde dolunay gösterir armor 11971 üstünüzde kraliyet gösterir ama savaşçı kraliyeti o benim yazdığım Güncelleme Yenilikleri{[(23092009 15:56)]}: Skin Editlendi. Wingm Silindi Yerine Başka Bi PvP Eklendi.Limk: Hotfile.com: One click file hosting [/hide] Rar Şifresi:Anlatım; Arkadaşlar patchsiz m2 nin içine atıyoruz eğer log hatası alırsak aşağıdaki konudan yararlanıyoruz Pack Dosyasına Girip "locale_addr" Siliyoruz. Hala Hata Veriyosa Aşagıdaki DOsyayı Pack DOsyasına Atıyoruz. Türkçe İçin; RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Çince İçin; RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Şifre: Alıntı: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Emotion_Dance_1 Hatası Alanlar Aşağıdaki Dosyayı İndirip Launcherin Kurulu Olduğu Klasöre Atsınlar
Arkadaşlar emotion_dance_1 hala hatası alanlar yeniden kursunlar m2 yi öle atsınlar mmxx1 arkadaşımızda çalıştı [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyundan SS...Beğenirseniz..+Rep
En son colder006 tarafından Çarş. Nis. 07, 2010 12:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | aytunc31 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 13 NerdeN : evden Kayıt Tarihi : 11/03/10 Rep Puanı : 22 Başarı Puanı : -1
| Konu: Geri: Metin2 MultiLauncher[Bütün Pvp'lere girmek,longjuyt,wingm,zzyt,s2fyt..Hepsi Tr Yama] Çarş. Nis. 07, 2010 12:47 pm | |
| linklere bak | |
| | | colder006 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 28 NerdeN : ankara Kayıt Tarihi : 27/03/10 Rep Puanı : 27 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: Metin2 MultiLauncher[Bütün Pvp'lere girmek,longjuyt,wingm,zzyt,s2fyt..Hepsi Tr Yama] Çarş. Nis. 07, 2010 12:49 pm | |
| | |
| | | mc_suskun Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 6 NerdeN : Uzaq Bi yer xDé Kayıt Tarihi : 11/03/10 Rep Puanı : 7 Başarı Puanı : 1
| Konu: Geri: Metin2 MultiLauncher[Bütün Pvp'lere girmek,longjuyt,wingm,zzyt,s2fyt..Hepsi Tr Yama] Çarş. Nis. 07, 2010 1:14 pm | |
| dostum iyi yapmışsın da linke tıklanmıyor | |
| | | colder006 Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: Metin2 MultiLauncher[Bütün Pvp'lere girmek,longjuyt,wingm,zzyt,s2fyt..Hepsi Tr Yama] Çarş. Nis. 07, 2010 1:30 pm | |
| kardeş düzeltemedim Linki kopyala yapıştır yap kusura bakma ( | |
| | | | Metin2 MultiLauncher[Bütün Pvp'lere girmek,longjuyt,wingm,zzyt,s2fyt..Hepsi Tr Yama] | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|