Arkadaslar Normal Kolaylıkda Çelikli Ve En Önemlisi Her İstedigimde Girebilecegim Bir Server Arıyorum Bi Oyun Buluyorum Tamam Diyorum Bunu Oynuyum Bu Oyun Güzel Yarın Giremiyorum Kapanmıs Böle Oyunmu Olur [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Her İstedigimde Girebilecegim Bir Hamachili Veya Hamachisiz Fark Etmez Böle Bi Oyun Bilen Varmı Ayrıca Türk Serveri Olsun Böle Bi Server Varmı ?
NOT= Arada Bakım Olabilir Olsun O Kadarda Degilmi Yani
BuRsA-TeXaS Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 13NerdeN : BuRsAKayıt Tarihi : 05/04/10Rep Puanı : 21Başarı Puanı : 4
başka bi isteğin varmı bence sen ne yap biliyomusun tr kayıt ol ( adjhsada )=bu şekilde isim aç 10 lwl e kasarsın istediginde çarşamba bakım oluyo sadece tam senin aradıgın şey
mtncocuq Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 11NerdeN : yalovaKayıt Tarihi : 20/03/10Rep Puanı : 11Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: ACIL IÇERI GIRIN ÇOK ACIL Salı Nis. 06, 2010 6:23 am
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] sitesine giris yap PARA KASMASI KOLAY CELİK 120K KRALIYET ZIRHI 250M ONU ZOR YAPARSIN AMA ALIRSAN ALIRSIN YARI İNSİN NPCLERDE FİLEN 5SAATTE GM OLURSUN BNDEN SİZE BU KADAR LUTFEN ++++++++ REP GÖNDERİN TSSEKURLER.
brtcn Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 7NerdeN : istanbulKayıt Tarihi : 07/03/10Rep Puanı : 1Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: ACIL IÇERI GIRIN ÇOK ACIL Salı Nis. 06, 2010 6:31 am
Ya yeter princoyu tanıtmayın a q zaten lagdan oynayamıoruz ocler ne tanıtıonuz
Zorßey Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 50NerdeN : AnkaraKayıt Tarihi : 29/03/10Rep Puanı : 66Başarı Puanı : 15