Metin2, Metin2 Pvp, Metin2 Pvp Serverler, Mt2 Pvp, M2 Pvp, Knight Pvp, Pvp Serverler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls

5 posters
YazarMesaj
emrah758
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
emrah758

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 146
<b>NerdeN</b> NerdeN : Nereye Brehh
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 20/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 283
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -14

Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls Empty
MesajKonu: Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls   Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls IiconminitimePaz Nis. 04, 2010 7:18 am

Dikkat Edicekleriniz:

1: Yazım Hatalarına
2: Gayet Düzenli ve Okunaklı Olmasına
3: Tamamen Türkce [Q,x,w,] ve [BaqaK] v.s Gibi Farler Kullanmamanız Rica Olur
4: Küfür V.S Olmamasınada cok dikkat edelim

Gercek bir tanıtım nasıl yaparım:

hamachi ise:

hamachi agları:
hamachi sifresi:
üyelik sitesi:
varsa shop sitesi:
Server bilgileri:
Server ss leri NPC V.s:

VPS,dedicadet vea sabit ip ise:

ana sayfa:
shop:
bilgiler:
exp v.s eventler droplar:
server ici ss ler:

bunlara dikkat edilirse serveriniz daha cok oyuncu ceker ve daha iyi oyun kurarsınız arkadaşlar
kesici222
Çalışkan Oyuncu
Çalışkan Oyuncu
kesici222

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 165
<b>NerdeN</b> NerdeN : EdirNe-(22)-İstasyon-
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 17/02/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 257
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 1

Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls Empty
MesajKonu: Geri: Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls   Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls IiconminitimePaz Nis. 04, 2010 7:34 am

Smile Konu Sabitlenmesi İçin aşırı olumlu yorumlar alınması ve cok kisinin memnun kalması gerekir.

Yinede sabit Olabilir Avatar koymayı bilmeyenler diye sabit bir konu var bu olsun daha iyi

KOLAY GELSİN!
kerim415
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
kerim415

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 7
<b>NerdeN</b> NerdeN : Avusturya
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 20/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 7
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls   Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls IiconminitimePaz Nis. 04, 2010 2:44 pm

bencede
EskisehirLi
Çalışkan Oyuncu
Çalışkan Oyuncu
EskisehirLi

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 180
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 03/02/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 198
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 6

MesajKonu: Geri: Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls   Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls IiconminitimePaz Nis. 04, 2010 2:46 pm

Kolay Gelsin İyi Açıklamıssın Konu Sabit Olabilir kesici Arkadasımız Dogru Söylüyor Cogu Kisi Memnun Kalacak..
kerem5498
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
kerem5498

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 2
<b>NerdeN</b> NerdeN : sakarya
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 27/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 4
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls   Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls IiconminitimePaz Nis. 04, 2010 3:07 pm

güzel kilit plz:::Very Happy

Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır [Sabit]Pls
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tanıtım Yaparken Edilcek Dikkatler ve Doğru Bir Tanıtım Nasıl Yapılır
» hamavhili pvp nasil kayıt yapılır yardım
» ya Sen Nasil ADMİN'sin kardes herifler ana baci küfür edio Sen sabit ßırakion kafannmı qzEL aDMin Konu killit PLSSSSSSSSSS
» YAZAN HERKES DİYOR BEN OYUN KURCUSUYUM NASIL İŞ YHA PLS DOGRU BİR CEWAP YAZIN
» Gm Abi Bnmde Sitem Var Konu Nasıl Sabit Alınıo