Metin2, Metin2 Pvp, Metin2 Pvp Serverler, Mt2 Pvp, M2 Pvp, Knight Pvp, Pvp Serverler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..

2 posters
YazarMesaj
carizma123
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
carizma123

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 86
<b>NerdeN</b> NerdeN : ankara
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 27/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 130
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 8

TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA.. Empty
MesajKonu: TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..   TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA.. IiconminitimeC.tesi Nis. 03, 2010 7:31 am

SELAMIN ALEYKUM ARKADASLAR BEN METİN2 PWP SERVERI HAMACHIDEN OYNAMAK ISTIORUM HAMACHI PROGRAMINI INDIRDIM ONDAN SONRA SERVERLERIN MC SINI MC INI NEREYE YAZACAGIZ MC DOSYASINA YAZ DEDILER INDIRDIM MC DOSYASI ACILMIOR YUKARIDAKI CUBUGA YAZ DEDILER YAZIORUM AMA BAGLANTI SIFIRLANDA VB SEYLER CIKIOR BANA SU MC ISINI TANE TANE ADAM GİBİ ÖGRETENE + REP HELAL OLSUN Very Happy Very Happy Very Happy
chaRsMa
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
chaRsMa

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 42
<b>NerdeN</b> NerdeN : Nereye
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 19/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 45
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 2

TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA.. Empty
MesajKonu: Geri: TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..   TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA.. IiconminitimeC.tesi Nis. 03, 2010 7:37 am

Abicem BaK Simdi İlK OlraK Gereksiz Konular Acma Saten Sabitte Konu var

Sonrası Hamachiyi Ac...

En Yukarda Ağ Yeri VAr oraya Tikla

Sonra Mevcut bir Aga Ya Katıl mesela ornek

katıl yeri cikacak ilk yere mesela yetkinpvp-1 alta mesela sifre olarak 123 Bu Bir ornek

Ama İlk Olarak Girecegin Yerin Mc Sini OGrenmelisin Ogrendiysen...

Su Mc Dosyyasi Dedinya o Mc Dosyasinin İcndekileri Metin 2nin İcine At Bir Not Defteri Olacak Mc Bilmemnesi diye oraya tikla sonra icindekini sil ve Mc yi Yaz

Kapat VE ciK evt De oraya TMM Herseyin Hazir..

Sonra O Serverin Üyelik Sitesini Buıl üye ol Olduktan Sonra metin Locar Starter Var Bi sura Kafa oyuna ordan girebikirsin

eger mc agi sahibi acik deilse oyuna giremssin oyunaciksa girebilirsin ... bu Kadar... Anlamadiysan ANlamadigin Kismi Bu Raya Yaz...

İyi GünleR..
carizma123
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
carizma123

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 86
<b>NerdeN</b> NerdeN : ankara
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 27/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 130
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 8

MesajKonu: Geri: TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..   TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA.. IiconminitimeC.tesi Nis. 03, 2010 7:49 am

kardes oncelıkle yardımcı olmak ıstedıgın ıcın saol ama mc not defterı var ıcındekını sıldım mc yı yazdım sıteye gırdım baglantı sıfırlandı dedı bıde sadece Mc YAZAN DOSYA VAR ONADA TIKLIORUM ACILMIO :S

TIKLA..TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA...TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..TIKLA..
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Admin bi Bak bi TıkLa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» pvp iLe iLgili isteRsen bi TıkLa oku ;)
» BUDA BIR HAMACHISIZ PVP DENEMEYE DEGER :) [TIKLA]
» usk mt2 açılacak sabit ıp server [tıkla]
» oncelık sa tıkla yardımcı ol kardesler