iLeti Sayısı : 9NerdeN : Blmem..Kayıt Tarihi : 26/03/10Rep Puanı : 13Başarı Puanı : 0
Konu: Yakuplumt2 [TekrarLandı] C.tesi Mart 27, 2010 10:06 am
Evet ArkadaşLar..YakupluMt2 Muhteşem Bir Pvp Server....
Hamachi Aqları:YakupluMt2-6 YakupluMt2-7 YakupluMt2-8 YakupluMt2-9 Hepsinin Şifresi:123456 'Dır... BEN ::
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sitemiz...:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] >>>>NOOOT>>>>>Hamachi Aqına Baqlanın ÖyLe Siteye Girin....
Zirhcida:kraliyet-celik vede butun kasklar-kalkanlar bilezikler v.b hepsi cok ucuzdur...
Silahci:silahcida butun itemler hotlak-zehir-gibi itemler bulunur vede epic indirliyor butun sari ejder v.b onda oluyor
Market:butun taslar +4 halde bulunmaktatir
Size Bir Görev Gelecek İlk Başladıqınızda Okuyun Sizi Oyundan Atar Tekrar Girdiqinizde:
-------------94 Lvlsiniz -------------100 M'iniz Var ------------Ayrıca >>>Epic Amca<<< Diye Bir Adam Koyduk Oradan Guneş Palası Kin kılıcı vb. Alabilirsiniz.... Onun Yanında Sura Bir Kızdan Skilleri P yap Dediqinizde Skilleriniz Direk P Olacaktır... GM'LER Sizinle Oyun İçinde İlgileniceklerdir.... KOŞUNNNN...AÇILDI...!
usprofessional Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 9NerdeN : Blmem..Kayıt Tarihi : 26/03/10Rep Puanı : 13Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: Yakuplumt2 [TekrarLandı] C.tesi Mart 27, 2010 3:00 pm
koşunnnn...açıldııı.....!!!!!!!serverlar açıldıı sizi bekliyo..!bomboss...
HERKESİ BEKLİYOM
I3edduaM Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1NerdeN : hakkariKayıt Tarihi : 27/03/10Rep Puanı : 1Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: Yakuplumt2 [TekrarLandı] C.tesi Mart 27, 2010 6:41 pm
kardes bana ulaşir misin ? hayalet_face@.........com
fireking Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 35NerdeN : istanbulKayıt Tarihi : 27/03/10Rep Puanı : 40Başarı Puanı : 1
Konu: Geri: Yakuplumt2 [TekrarLandı] C.tesi Mart 27, 2010 7:40 pm
lag yok demi bide siteyi açamadım haqmchi ağına bağlandıktaan sonra girdim açılmıyo
Metin2 Vadisi Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 11NerdeN : Metin2.Vadisi.bizKayıt Tarihi : 23/02/10Rep Puanı : 12Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: Yakuplumt2 [TekrarLandı] C.tesi Mart 27, 2010 9:40 pm
Yarın Sabah [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]e Eklenecektir.