iLeti Sayısı : 509NerdeN : samsunKayıt Tarihi : 07/03/10Rep Puanı : 671Başarı Puanı : 42
Konu: XYLONGJU Yeni Sitesi Ve Geniş Anlatım Perş. Mart 25, 2010 8:52 am
Arkdaşlar daha önce birçok kez eksik bir şekilde verildi ben size herşeyiyle anlatmak istedim buyrun linklerden başlamak istiyorum eski site kapatıldı ve artık açılmaz yerine bu site geldi: Anasayfa:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Shop:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] shop açıktır kapalı değildir
Download: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Şimdi arkdaşlar dowloadda ilk çıkan yerdeki linke tıklayın kaydedin indirin warsa metin 35 in içine atın yoksa metini silin tekrar kurun pacth yüklemden içine atın Üyelikde ise 1.Id 2.Şifre 9 karakter en az 3.Tekrar şifre 4.E-mail 5.Gerçek isminiz 6.Cinsiyet 7.K.silme kodu 7 haneli bir sayı yazın 8.G.soru burda takılan warsa söyleyeyimmm ilk soruyu seçin ve altalara bunu yazın kopyala yapıştırla 狗 bu çincede köpek demek sorudada onu en sevdiğiniz hayvanınız diyor saten 9.G cevapın tekrarı 10 ve ilerisi isteğe bağlı yazmasanızda olur
OYUN İLE İLGİLİ BİLGİLER: Oyuna başlarken asker at geliyor ve bazı günler 0 bonus var çoğu item markette ve diğer npclerde bulunmaktadır zevkli pvp dir konuyu açmaktaki amacım rep değildir sadece teşekkür ve yorum yeterlidir alıntı yapmadım herşey bana aittir sorun olursa ö.m atın herzaman cvp yazarım KONU SABİTLENİRSE SEVİNİRİM
bu market
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu silah satıcısı silahların çoğu 9 dur
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] buda o.yarımcısı bk ci
sandman0070 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 32NerdeN : yanımamı gelcen xD :DKayıt Tarihi : 10/11/09Rep Puanı : 46Başarı Puanı : 2
Konu: Geri: XYLONGJU Yeni Sitesi Ve Geniş Anlatım Perş. Mart 25, 2010 9:09 am
olm hangisini indircez bir sürü indirme linki var
nader12ndeu Aktif Oyuncu
iLeti Sayısı : 509NerdeN : samsunKayıt Tarihi : 07/03/10Rep Puanı : 671Başarı Puanı : 42
Konu: Geri: XYLONGJU Yeni Sitesi Ve Geniş Anlatım Perş. Mart 25, 2010 9:11 am
olm derken orda download>>> diye yazıyo onu indircen benle düzgün konuş.
nader12ndeu Aktif Oyuncu
Konu: Geri: XYLONGJU Yeni Sitesi Ve Geniş Anlatım Perş. Mart 25, 2010 9:12 am
sandman0070 demiş ki:
olm hangisini indircez bir sürü indirme linki var
orda 7.98mb lik var onu indircen.
sandman0070 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 32NerdeN : yanımamı gelcen xD :DKayıt Tarihi : 10/11/09Rep Puanı : 46Başarı Puanı : 2
Konu: Geri: XYLONGJU Yeni Sitesi Ve Geniş Anlatım Perş. Mart 25, 2010 9:13 am
ulan ne kadar dengesiz varsa beni buluyo arkdaş la ben samimi olma babında olm deom xD ne biçim birisin la xD
nader12ndeu Aktif Oyuncu
Konu: Geri: XYLONGJU Yeni Sitesi Ve Geniş Anlatım Perş. Mart 25, 2010 9:22 am
xD samimi olma Ben sana 20 kere diyomki şu avatarı değiştir adminin profil çalmışsın banlancan diyom sen bana samimi olcam diyon su avatarı değiştir bak sonunda çok kötü şeyler olcak xD