nader12ndeu Aktif Oyuncu
iLeti Sayısı : 509 NerdeN : samsun Kayıt Tarihi : 07/03/10 Rep Puanı : 671 Başarı Puanı : 42
| Konu: Beklenen An! Skil hack videolu anlatım [nader12ndeu farkıyla] Çarş. Mart 24, 2010 5:00 pm | |
| S.a arkadaslar sizlere skillhackı sunmak istiyorum herkez oraya buraya yazıyor skillhackı anlatın diye bende anlatıyım dedim lafı kısa kesmek istiyorum Skillhack + winjet [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Link Yenilendi...Bunları indirdikten sonra masa üstüne çıkarın ve videoyu izleyin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Sadece yorum bırakmayı unutmayın. Not:skill hack diye konular açıldı ve 1 tanesi sabit ama bu geniş anlatım ve videolu sizce buda sabitlenmemelimi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
ali15 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 30 NerdeN : nereye=) Kayıt Tarihi : 22/03/10 Rep Puanı : 34 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: Beklenen An! Skil hack videolu anlatım [nader12ndeu farkıyla] Çarş. Mart 24, 2010 5:16 pm | |
| bununla ilgili yıgınla konu açıldı artık açmana gerke yok zaten skil hack ile ilgili üst konu var | |
|
nader12ndeu Aktif Oyuncu
iLeti Sayısı : 509 NerdeN : samsun Kayıt Tarihi : 07/03/10 Rep Puanı : 671 Başarı Puanı : 42
| Konu: Geri: Beklenen An! Skil hack videolu anlatım [nader12ndeu farkıyla] Çarş. Mart 24, 2010 5:24 pm | |
| asıl bnm üst konu olmam lsmdı 1 ay önce anlattım adam 1 günde kaptı hem bu üst konu olur bak gör video var bunda | |
|