callfuble Süper Yetkili
iLeti Sayısı : 289 NerdeN : Nereye Kayıt Tarihi : 22/01/10 Rep Puanı : 464 Başarı Puanı : 19
| Konu: Serverinize Mc'siz Türkçe .exe Yapmak//Video'Lu AnLaTıM Çarş. Mart 24, 2010 1:21 pm | |
| Serverinize Türkçe Exe Arıyorsanız ve Mc'siz Olsun Diyosanız Bu Tam Size Göre [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dosyayı Buradan İndirin ... Tıkla Bana Tıkla Bana..
rar pass : emre-28 not : Virüs Proğramları İçindeki .Exe'yi Virüs olarak görüyor(keysprsky) avast veya nod32'de virüs görmüyor,bunu söylüym ona göre indirin sonradan virüs var demeyin! __________________________________ Nasıl Yapıcam Diyenler İçin Video'su Da Var.. [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]alıntıdır
En son callfuble tarafından Çarş. Mart 24, 2010 1:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Matrax66 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 19 NerdeN : sanane la... Kayıt Tarihi : 21/03/10 Rep Puanı : 33 Başarı Puanı : 0
| Konu: ALINTIDIR..... Çarş. Mart 24, 2010 1:28 pm | |
| - callfuble demiş ki:
- Serverinize Türkçe Exe Arıyorsanız ve Mc'siz
Olsun Diyosanız Bu Tam Size Göre [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Dosyayı Buradan İndirin ...
Tıkla Bana Tıkla Bana..
rar pass : emre-28
not : Virüs Proğramları İçindeki .Exe'yi Virüs olarak görüyor(keysprsky) avast veya nod32'de virüs görmüyor,bunu söylüym ona göre indirin sonradan virüs var demeyin!