iLeti Sayısı : 26NerdeN : UZaYKayıt Tarihi : 18/03/10Rep Puanı : 25Başarı Puanı : 2
Konu: PrincoMetin2 Pack dosyası Paz Mart 21, 2010 2:16 pm
ARKADAŞLAR PRİNCOMETİN2 PACK DOSYASI OLMADAN AÇILMIYOR.Localeadd.trmidir nedir ööyle bir hata veriyor Sonra o dosyayı siliyorum sonra setguildmarkpath hatası çıkıyor onun çözümünü bulup packları koyuyorum Ama sonra tam gircekken kapanıyor.
Kısacası Pack dosyası Gerek eğerki Pack dosyasının UpLoad ediLmişi varsa sizde Lütfen Paylaşırmısınız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
cihan946 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 34NerdeN : EvDeN xDKayıt Tarihi : 24/02/10Rep Puanı : 26Başarı Puanı : 0
ARKADAŞLAR PRİNCOMETİN2 PACK DOSYASI OLMADAN AÇILMIYOR.Localeadd.trmidir nedir ööyle bir hata veriyor Sonra o dosyayı siliyorum sonra setguildmarkpath hatası çıkıyor onun çözümünü bulup packları koyuyorum Ama sonra tam gircekken kapanıyor.
Kısacası Pack dosyası Gerek eğerki Pack dosyasının UpLoad ediLmişi varsa sizde Lütfen Paylaşırmısınız [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
hyr ben çok rahat qiriyorum pack gerek değil ama metin2 sıfır olcak hiç açılmamış olcak herkes öle diyo açılırken kapanıyor diyo walla sizin pc nizde netframework 3.0 yüklü deqilse açılmaz.
gökhan58 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 8NerdeN : sivasKayıt Tarihi : 14/03/10Rep Puanı : 8Başarı Puanı : 0