Metin2, Metin2 Pvp, Metin2 Pvp Serverler, Mt2 Pvp, M2 Pvp, Knight Pvp, Pvp Serverler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

panel kurulur karsılıgında tl veya ga olunur servere yardım edılır gm yapmada felan felan

2 posters
YazarMesaj
gelba58
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
gelba58

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 61
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 03/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 80
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 0

panel kurulur karsılıgında tl veya ga olunur servere yardım edılır gm yapmada felan felan Empty
MesajKonu: panel kurulur karsılıgında tl veya ga olunur servere yardım edılır gm yapmada felan felan   panel kurulur karsılıgında tl veya ga olunur servere yardım edılır gm yapmada felan felan IiconminitimePaz Mart 21, 2010 11:23 am

baslıktakı gıbı panel kurulur gm yapamıosanız carı gm yapılır serverınıze yardım edılır ama teamvıver5 olcak kesınlıkle ekleyın [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
osssgur
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
osssgur

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 5
<b>NerdeN</b> NerdeN : ıstanbul
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 20/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 5
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 0

panel kurulur karsılıgında tl veya ga olunur servere yardım edılır gm yapmada felan felan Empty
MesajKonu: Geri: panel kurulur karsılıgında tl veya ga olunur servere yardım edılır gm yapmada felan felan   panel kurulur karsılıgında tl veya ga olunur servere yardım edılır gm yapmada felan felan IiconminitimePtsi Mart 22, 2010 7:00 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekle bi konusal?m Smile

panel kurulur karsılıgında tl veya ga olunur servere yardım edılır gm yapmada felan felan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» panel kurulur servereınze yardım edılır karsılıgıda gmlık alınır
» >>hamachi ve vps servere acmaya yardım edilir<<
» Serveriniz İçin reg Sayfası Veya Panel Kurulur
» serverınıze panel kurulur gm yapılır edit yapılır karsılıgında gmlık alınır
» serverınıze panel kurulur gm yapılır edit yapılır karsılıgında gmlık alınır