Sw ÖZeLLiKLeRi: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 1.Ws EveNTLeRi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2.BoSS EveNTLeRi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 3.KüRe EveNTLeRi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 4.YaRıŞMaLaR [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 5.BeceRi P Leme Dışında ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] At Skilleri P , At Çagırma P , Kombo P ,LiderLik P V.b HeRKeZi SwmiZe BeKLeRiZ...!!!!
En son onsuz tarafından C.tesi Mart 20, 2010 9:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
cooumut Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 58Kayıt Tarihi : 31/01/10Rep Puanı : 122Başarı Puanı : 1
Konu: Geri: -_- FuRKaNMt2 -_- KaLiTeLi Ve SaĞLaM Sw Nin Tek AdReSi...!!!! C.tesi Mart 20, 2010 1:19 pm
SUPER SW GERÇEKTEN
lordselo95 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 40NerdeN : iskenderunKayıt Tarihi : 11/03/10Rep Puanı : 47Başarı Puanı : 2
Konu: Geri: -_- FuRKaNMt2 -_- KaLiTeLi Ve SaĞLaM Sw Nin Tek AdReSi...!!!! C.tesi Mart 20, 2010 1:48 pm
coomut özel mesaj a bak
melek539 Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 118NerdeN : Bursa/OsmangaziKayıt Tarihi : 26/01/10Rep Puanı : 97Başarı Puanı : 4
Konu: Geri: -_- FuRKaNMt2 -_- KaLiTeLi Ve SaĞLaM Sw Nin Tek AdReSi...!!!! C.tesi Mart 20, 2010 2:08 pm
ezik mc + üyelik nerde
nader12ndeu Aktif Oyuncu
iLeti Sayısı : 509NerdeN : samsunKayıt Tarihi : 07/03/10Rep Puanı : 671Başarı Puanı : 42
Konu: Geri: -_- FuRKaNMt2 -_- KaLiTeLi Ve SaĞLaM Sw Nin Tek AdReSi...!!!! C.tesi Mart 20, 2010 2:10 pm
sakın girmeyin tuzak var hamachide hamachi kimse oynamasın yoksa ıp adresinizden keylogger atarlar [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
cooumut Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 58Kayıt Tarihi : 31/01/10Rep Puanı : 122Başarı Puanı : 1
Konu: Geri: -_- FuRKaNMt2 -_- KaLiTeLi Ve SaĞLaM Sw Nin Tek AdReSi...!!!! C.tesi Mart 20, 2010 3:35 pm
NE KEYLOGGERI LA BEN OYNUYOOM HIÇ BISE OLMADI
onsuz Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 62NerdeN : KoRkuLaR DiYarIKayıt Tarihi : 13/02/10Rep Puanı : 80Başarı Puanı : 6
Konu: Geri: -_- FuRKaNMt2 -_- KaLiTeLi Ve SaĞLaM Sw Nin Tek AdReSi...!!!! C.tesi Mart 20, 2010 9:10 pm
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ArKaDaŞLaR LüTFeN KoNuŞTugunuz Sözlere Dikkat EDin BoŞUNa KimseNin GüNaHıNı AlMaYıN LüTFeN....!!!!
Size Hakaret Edmiyorum Ama Hamachiye Girdimmi Ordan Kurucunun Kim oldugunu buluP Mc'inde Ne OlDugu BulabilceGiniZi ZaNNediyorum ArKaDaşlaR...!!!
LüTFeN Daha OLgUN DaVRaNıN...!!!
ArKaDaŞLaR Sw Çok ZeVKLi Ve EĞLenCeLidir .... YapTıgım EVeNTLeRi Bir Görün Sonra KonuŞuN...!!! LüTFeN....!!! Sw'ye Girmedende YoRuM YapMaYıN...!!! LüTFeN
Mc: 5.7.3.144 KaYIt SitEsi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Bu Mc'i VerDimmi UtanıYorum KeNdimden Ama NeYse...!!!
SaYGıLaR: [TL]CeLLaT
-_- FuRKaNMt2 -_- KaLiTeLi Ve SaĞLaM Sw Nin Tek AdReSi...!!!!