| TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... | |
|
+6Warrior kkemall kimsen Söle Admin duvar500 onurkaraas 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
onurkaraas Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 22 Kayıt Tarihi : 02/02/10 Rep Puanı : 36 Başarı Puanı : 4
| Konu: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 5:10 pm | |
| M2-TR MUKEMMEL PVP ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- OYUNUN ADI M2-TR ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SERVERİN TÜRÜ :HAMACHİSİZ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SERVER ÖZELLİKLERİ: İTEM:1000x DROP:1000x YANG:1000x -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 HAFTA SONRA 500X E DÜŞECEKTİR.... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ANASAYFA: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KAYIT: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]] OYUNU İNDİR: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]KURALLAR: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]EVENTLER: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]EKİP: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SIRALAMA: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]] MARKET: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]FORUM: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]GELDİK NPC LERE MARKET: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]POTLAR,BKLER VE ZOR BULUNAN + BASMA İTEMLERİ SATILIR... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- NESNE MARKET: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]TECRUBU YÜZÜĞÜ HIRSIZIN ELDİVENİ SANS PARASI GİBİ METİN2 TR DE EP İLE ALINAN İTEMLER SATILIR... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SAÇ SİTİL SATICISI: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]SAVASÇI ,NİNJA, SURA, SAMAN SACLARI SATILIR... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SİLAH SATICISI: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1 LWL SİLAHLAR BKLER SATILIR... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- YÜKSEK SEVİYE İTEMLER: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]42 LWL ZIRHLAR VE 40 LWL SİLAHLAR SATILIYO... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZIRH SATICISI: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1 LWL ZIRH VE BK LER SATILIR... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BAZI ARKADASLAR THEMETİN2 NİN DEVANI DİYOR GM YE SORDUM ALAKASI YOK DEDİ... ALINTI DEİLDİR BİZZAT KENDİM YAPTIM ... BİR TEŞEKKÜR YETER... ALINTI YAPANLAR ALINTIDIR DİYE BELİRTİR İSE MUTLU OLURUM... BU KADAR... GÜZEL BİR OYUN... OYUN HAKINDAKİ SORULARINIZI YORUM OLARAK YAZINIZ... SABİTLENİRSE SEVİNİRİM SAYGILAR...
En son onurkaraas tarafından Paz Mart 14, 2010 8:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 5:13 pm | |
| Beyler Dier Konuda Yönlendirme Kodu Vardı ....
Sorularınızı Yazın Cevaplıyayım | |
|
| |
duvar500 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1 NerdeN : xxx Kayıt Tarihi : 07/03/10 Rep Puanı : 4 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 5:18 pm | |
| YALAN %1000 demişinz acaip az exp gelio sizin reklamınızın ta .. berabat pvp | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 5:19 pm | |
| Arkadasım O zaman Oynamazsın.. Bu Oyun zoru Sevenler için... Ayrıca Pvplerin ÇOK KOLAY OLCAK DİYE Bİ YASA YOK.... | |
|
| |
Admin Admin
iLeti Sayısı : 306 NerdeN : Çorum Kayıt Tarihi : 04/04/09 Rep Puanı : 558 Başarı Puanı : 28
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 5:30 pm | |
| | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 5:31 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
iLeti Sayısı : 306 NerdeN : Çorum Kayıt Tarihi : 04/04/09 Rep Puanı : 558 Başarı Puanı : 28
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 5:33 pm | |
| konuya gelen cevaplara gore degerlendırelecektir !
sabit olup olmaması .. | |
|
| |
kimsen Söle Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1 NerdeN : UranüS Kayıt Tarihi : 13/03/10 Rep Puanı : 1 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 5:45 pm | |
| | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 6:35 pm | |
| 100 KİŞİ GİRMİŞ 1 TESEKKUR EDEN LUTFEN... | |
|
| |
kkemall Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 30 NerdeN : SAKARYAA Kayıt Tarihi : 27/02/10 Rep Puanı : 20 Başarı Puanı : 3
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 13, 2010 8:02 pm | |
| Bende M2-TR oynuyorum gerçekden güzel bi pvp 58 lwl im=) Bence dier aşırı basit pvpler gibi okadar kolay kasılmaması daha iyi herşey çok basit olmamalı.. | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Paz Mart 14, 2010 4:15 am | |
| | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Paz Mart 14, 2010 8:06 am | |
| | |
|
| |
Warrior Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 7 NerdeN : Nabacan GBT memi bakacan :D Kayıt Tarihi : 13/03/10 Rep Puanı : 1 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Paz Mart 14, 2010 8:12 am | |
| cok az exp gelio 2 saate 42 olduk :S | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Paz Mart 14, 2010 8:13 am | |
| Biraz Zoru Sevenler İçin... | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Perş. Mart 18, 2010 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Perş. Mart 18, 2010 4:34 pm | |
| | |
|
| |
asd147 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 31 NerdeN : mersin Kayıt Tarihi : 08/03/10 Rep Puanı : 27 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Perş. Mart 18, 2010 6:56 pm | |
| shorty e cok güveniyordum ama artık onun yaptıgı hic bi oyunu oynamam | |
|
| |
beko401 Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 90 NerdeN : mugla marmaris Kayıt Tarihi : 16/03/10 Rep Puanı : 98 Başarı Puanı : 2
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Cuma Mart 19, 2010 5:07 am | |
| ben sevdim galiba sen link yarışması için bukadar güzel sunum yapmışsın tşk güzel bir oyun | |
|
| |
onurkaraas Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... Cuma Mart 19, 2010 4:21 pm | |
| | |
|
| |
kankii97 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 25 NerdeN : evden XP Kayıt Tarihi : 14/02/10 Rep Puanı : 30 Başarı Puanı : -1
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 20, 2010 8:40 am | |
| | |
|
| |
FlameCross Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 11 Kayıt Tarihi : 12/02/10 Rep Puanı : 9 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... C.tesi Mart 20, 2010 9:22 am | |
| İğrenç bi server + basrken item istiyor. Ruh taşı 3m 80 lvl oluyosunz üstünüzde hala 42 zırhı oluyor. Hiç tavsiye etmem. | |
|
| |
| TheMetin2 Yeni Bir Baslangıç Yaptı M2-Tr By Shorty (No Hamachi) Resimli Anlatım... | |
|