Metin2, Metin2 Pvp, Metin2 Pvp Serverler, Mt2 Pvp, M2 Pvp, Knight Pvp, Pvp Serverler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!!

5 posters
YazarMesaj
oktayoktay26es
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
oktayoktay26es

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 67
<b>NerdeN</b> NerdeN : ESKİŞEHİR YENİKENT
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 02/02/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 67
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 4

WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!! Empty
MesajKonu: WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!!   WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!! IiconminitimePerş. Mart 11, 2010 8:26 pm

ArkadasLar bilidniz gibi giriyoruz yha Locale_StarTer den girerken hata veriyor Ya BağLanacaksında Kalıyor ya da Karakterde kalıyor bıktık artık indire indire bi hal olduq yeterrr....

AYRICA GMLERİ AYRIMCILIK YAPIYOR YANIMDA DURAN BIR KISIYE 7 EFSUNLU HORTLAK VERDI FAKAT BEN BİR TANE ZEHİR ISTEDĞİMDE HIC BISIS DEMEDE SlM YAZIYORUM CVP YAZMIYOR özellikle isim vericem k.bakmyın ama TheBosS bu uzak dvs ninci gmsi çok ama çok ayrımcılıqın gördüm ben Gm leri çoq berbat ayrıca oyuna girilmior indirme linki verio admin ola( breavetaxi ) linkde herkez error var demesine rağmen yeni siteye upload edilip yeni konu Konulmuyor veya yeni link koyuLmuyor Sitesine ZaTen giriLmiyor bide Hachide kraL yazıyor resmemn uyuyorlar yeter artık kotam warez mt2 yi çalıstırcam derken 43 YTL yi buldu koyacaksanız eğer tek seferde insan gibi çalısan bi linq yok yazıyoruz cvp vermiyor admin lutfen forum yetkıllıleri bakabilirsiniz WAREZMT2 yorumlarında çoqunda çalısmıyor deniLiyor yane sadece bn deqil baya bi kişi bu durumda mağdur kaLdı sesi gusel ona sozumuz yok ama giriş işlemlerinde ve gmlerinde sorun var gmleri ya kimseye vermesinler yada ayrımcıLıq yapmasınlar resmen siz belki gülüceksiniz ama KUL HAKKI NA GİRER YAPTIKLARI!!!!!

BURDAN WAREZMT2 YÖNETİCİLERİNE SESLENİYORUM SWNİS GUSEL FAKAT GMLERİNİZ ÖZELLİKLE [GM]TheBosS ÇOK AYRIMCIILIKLAR YAPIYORLAR ADAMA GOZUMUN ONUNDA +9 HORTLAK 7 EFSUNLA VERDI NORMALDE O SURAYI KESERKEN BEN SURA BENI KESER OLDU NERDE BENIM HAKKIM NERDE ADALET HANI EDITLI GMLERIN ADALETİ NERDE WAREZMT2 SANA SESLENİYORUM DUY SESİMİ VEYA SESİMİZİ !!!!!!!!!!!!!!!1 [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
koti42
Çalışkan Oyuncu
Çalışkan Oyuncu
koti42

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 193
<b>NerdeN</b> NerdeN : nereye
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 17/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 281
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 21

MesajKonu: Geri: WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!!   WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!! IiconminitimePerş. Mart 11, 2010 9:09 pm

arkadaşim bildiyim üzere galiba o oyun kapandi ya ama tam bilgim yok
http://www.mehmet1230.tr.gg
bravetaxi
Vip Üye
Vip Üye
bravetaxi

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 49
<b>NerdeN</b> NerdeN : DÜNYADAN
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 26/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 96
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 8

MesajKonu: Geri: WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!!   WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!! IiconminitimePerş. Mart 11, 2010 10:44 pm

herkes bir telden çalıyor oyun kapandı ayrımcılık falan filan [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] senin derdin hiç bitmiyor oyuna girmen için yardım ettik şimdide efsun verdi diyorsun bilmem ne verdin diyorsun koy sen bakalım ss ben efsunu alanıda gmi de bidaha o swde tutuyormuyum gör ikincisi sw kapanmadı ben burdan kapandı yazmadığım sürece kapanmıcak bunuda herkes bilsin.
http://warezmt2.malware-site.www/
haan99
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
haan99

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 24
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 17/02/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 10
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -2

MesajKonu: Geri: WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!!   WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!! IiconminitimeCuma Mart 12, 2010 2:06 pm

s
hewalamed
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
hewalamed

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 19
<b>NerdeN</b> NerdeN : Sanane
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 02/03/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 15
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -2

MesajKonu: Geri: WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!!   WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!! IiconminitimeCuma Mart 12, 2010 2:29 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ağzına Sağlık.. Hay Agzını Öpim:) Ne güzeL Konuştun.

İmza:Snower...
oktayoktay26es
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
oktayoktay26es

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 67
<b>NerdeN</b> NerdeN : ESKİŞEHİR YENİKENT
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 02/02/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 67
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 4

MesajKonu: Geri: WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!!   WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!! IiconminitimeCuma Mart 12, 2010 3:53 pm

ss ye ne gerek var arkadasım eger dier çarlara baglanabiliyorsan KraL die bir tane sura var gir bak elindeki 7 tane efsunu olan hortLak görürsün ama bidaha buLayım valla ss sini çekicem sözbak sana

WarezMt2 ÇalısmıyoRR Lütfen bakın yha !!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» >>>UYARI<<< LUTFEN BAKIN SADECE BAKIN
» lütfen bakın
» Lütfen bi bakin
» Lütfen Bakın
» Bİ BAKIN LÜTFEN !!!