bravetaxi Vip Üye
iLeti Sayısı : 49 NerdeN : DÜNYADAN Kayıt Tarihi : 26/01/10 Rep Puanı : 96 Başarı Puanı : 8
| Konu: Başlangıçta At vermek üstelik atın üstüne bindirmek karakteri Çarş. Mart 10, 2010 8:50 am | |
| evet arakdaslar çoka radınız bende yeter artık dedim ve silere veriyorum ilk başta yapmanız gerekn filezillayı açmak sonra /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest bu dizine gidiyoruz sonra verdiğim main dosyasını içine atıyorsunuz ve tmmdr serverinize reboot atıp deneyebilirsiniz kendi serverimde denedim oldu yapmayan arakslar buradan yardım isteye bilirler...
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alıntıdır..! | |
|
koti42 Çalışkan Oyuncu
iLeti Sayısı : 193 NerdeN : nereye Kayıt Tarihi : 17/01/10 Rep Puanı : 281 Başarı Puanı : 21
| Konu: Geri: Başlangıçta At vermek üstelik atın üstüne bindirmek karakteri Cuma Mart 12, 2010 8:40 am | |
| | |
|
carlesBerg Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1 NerdeN : malatya Kayıt Tarihi : 17/03/10 Rep Puanı : 1 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: Başlangıçta At vermek üstelik atın üstüne bindirmek karakteri Çarş. Mart 17, 2010 8:45 pm | |
| ya bana video verin nolursunuz | |
|
kdryldz Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 9 Kayıt Tarihi : 13/02/10 Rep Puanı : 21 Başarı Puanı : 1
| Konu: Geri: Başlangıçta At vermek üstelik atın üstüne bindirmek karakteri C.tesi Mart 20, 2010 3:40 pm | |
| /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest Bunu söyleyene GM lik verecem
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
| |
|