Misafir Misafir
| Konu: Standart Metin2 Longju2 Üyelik Alımı Ve Download RESİMLİ ANLATIM Paz Ocak 17, 2010 9:00 pm | |
| Arkadaşlar LongJu2 Ne diye sorarsanız LongJu2 Metin2'nin private serveridir.Yani çok çabuk para kazanırsınız.Yabanı köpekten düşen para 5k 10k.Çabucak lvl alırsınız.80 tane yabanı köpek kes.80 lvl olursun.Ve lvl atlasan bile canavarlardan düsen itemler 2x 3x 4x 10x dahada çok item düşer. Şimdi biz bunu nasıl download edebiliriz Sitesi bu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]EEE bu site kapatılmış.Ve[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] bu program sayesinde megauploada girceğiz.EE indirdik üyelik noolcak?[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Bu çince eee naapcaz?[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Aha buda çevrilmiş haliii.1.kutucuk ID2.kutuck şifre 3 kutucuk şifre tekrar4kutucuk ıd numarası 123456789012345678 yazın bunu unutmayın sorcaktır5 kutucuk adınız gerçek yazın6.kutucuk email adresiniz7.kutucuk en alttaki seçenegi sececegiz8.kutucuk Annem yazın9.kutucuk en altın bi üstü10.Kutucuk Babam yazın11.Kutucuk adresinizi yazın (sıkın)son kutucuk telefon (düzgün sıkın ama)eeee üye olduk bize saçma sapan bize bi yazı geldi gelse gelse şu 2si gelir.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Galiba yanlış hata yaparsanız üsteki gelcekDoğru yaparsanız altaki resim gelcek(zaten doğru yaparsanız geri üyelik yerine döncek ve her yer boş olcaq.)[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Yine eee üyelik tamam aktif edilecek[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] wd ahaaa aktifleştime.Burası 4 bölümden oluşur artık siz halledersiniz heralde.Eeee üye olduj oyunu kurdum ama oyun çalışmıo.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] budaLongju 2 PrivateServer TrainerBunu yapmadan oyuna giremessiniz.Rardan çıkartın 2 dosya war ilk önce power exe.Sonra yeşil kutucuklu olan programa tıklayın vee sonrada metin2.exe tıklayın çalışmaya başlar eeee yine çalışmadı Bunun sebebi bilgisayarınızın asya dilerini kabul etmemesidir.Denetim masasını açın.Kategori görümünde açın.Tarih.saat.Dil.Ve Bölge Seçeneklerini açın.Başka dil ekleyi açın.Ek dil desteği bölümündenDoğu ve Asya dilleri dosyları yüklensin deyinVe bilgisayarınızı yeniden başlatın.Ve traineri çalıştırıp oyuna girin patch yüklenir.Ama biraz uzunnnnnnnnn yüklenio.+Rapmi isterim.Bayrramınız kutlu olsun
|
|
sametkuzgun Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 6 NerdeN : istanbul Kayıt Tarihi : 01/04/10 Rep Puanı : 6 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: Standart Metin2 Longju2 Üyelik Alımı Ve Download RESİMLİ ANLATIM C.tesi Nis. 03, 2010 10:04 am | |
| ne biçim server bu kapanacak biliyoruz | |
|