Metin2, Metin2 Pvp, Metin2 Pvp Serverler, Mt2 Pvp, M2 Pvp, Knight Pvp, Pvp Serverler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri

3 posters

herkesin gm olduğu bir sw istermisiniz dc kill ve lv atlama hariç kodlar açık olsa
1.evet isterim
bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri Vote_lcap76%bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri Vote_rcap
 76% [ 19 ]
2.hayır ben sıkıcı pvplere devam etcem
bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri Vote_lcap8%bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri Vote_rcap
 8% [ 2 ]
3.ben biraz emek olsun isterim olsun ama biraz zor kasılsın emeğimiz olur en azından
bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri Vote_lcap16%bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri Vote_rcap
 16% [ 4 ]
Toplam Oylar : 25

YazarMesaj
3355771
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
3355771

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 13
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 17/02/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 5
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 0

bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri Empty
MesajKonu: bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri   bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri IiconminitimeCuma Şub. 26, 2010 2:18 pm

Arkadaşlar yıllardır mt2 oynayanımız var kiminin çarı soyuldu kimi +8 abanoz küpesini yaktı kimi çar satacam derken teroristler tarafından kaçırıldır herneyse bence artık herkes gm olduğğu bir sw tüm emeklerimizin karşılığı olur ama lv atlama dc atma kill atma bu 3ü hariç tüm gm kodları adamlar yapıyor almanlar çinler hepsii ama biz niye yapmayalım (TL)Ezel kardeşimizin kurduğu justmt2vps var ama o da sitesi açık panel siteye girilmiyor bir gün oynamıtım dediklerim hariç her g m kodu vardı 99oldum kolayca item ve slot çağırmayla metin yağdırdım azrail getirdim yanıma sandık düşürmek isteyenler için lv düşürme bile var (ama bida atlicanız hehehehehehehehhhh)nese böyle bir sw yapılsa iyi olmamı katılanlaaarr ??????????
3355771
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
3355771

MesajKonu: Geri: bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri   bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri IiconminitimeCuma Şub. 26, 2010 2:20 pm

cvpp beqliyorum forumumuzun sw si böyle bisi olsa ??
3355771
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
3355771

MesajKonu: Geri: bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri   bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri IiconminitimeCuma Şub. 26, 2010 2:21 pm

ankete katılan arkadaşlar ltfn yorumda yapın (flood olcak galiba ama üzgünüm Wink= )
h4nnyball
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
h4nnyball

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 136
<b>NerdeN</b> NerdeN : IstanbuI
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 24/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 147
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 1

MesajKonu: Geri: bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri   bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri IiconminitimeCuma Şub. 26, 2010 2:22 pm

asla istemem 3. secenegi tercih ederim.
https://www.youtube.com
3355771
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
3355771

MesajKonu: Geri: bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri   bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri IiconminitimeCuma Şub. 26, 2010 2:24 pm

3.secenekte bazı kodlar akrif olcak mtin ve slot çağırma gibi ama her item olmicak buna mı katılıyorusn kardeş
h4nnyball
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
h4nnyball

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 136
<b>NerdeN</b> NerdeN : IstanbuI
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 24/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 147
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 1

MesajKonu: Geri: bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri   bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri IiconminitimeCuma Şub. 26, 2010 2:24 pm

emek olmasına katılıyorum
https://www.youtube.com
3355771
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
3355771

MesajKonu: Geri: bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri   bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri IiconminitimeCuma Şub. 26, 2010 2:35 pm

bi yorumu çokmu gördün lan (bu anket bir talep için açılmıştır hala hayır diyenler sebebini bir yazsın çünkü onların bir hayırı bizim 2 evetimizi etkiler kötü yönde ltfn sölesinlre)
mervexx
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
mervexx

<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 20/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 14

MesajKonu: Geri: bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri   bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri IiconminitimeC.tesi Şub. 27, 2010 9:28 am

bence 1. secenek olsun sana katılıorum kardes

bana katılanlar bu talepte bulunursak belki yaparlar gir içeri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bana +42 Üstü Çar Lzm Bi İçeri Gir Gmlik Vercem
» bi bakın belki memnun kalırsınız
» HATAY İÇİNDEKİLER PARAYLA SW KURUN BANA İÇERİ GİR
» Yha quzelbi Hamacısız sw buLan ıcerı Lınde wersın pLsss ArdesenMT2 iLe bilqisi oLanDa ıcerı
» BANA VPS SW KURANA METİN TR DE 34 LWL VERİLİR HEMEN GEL İÇERİ