|
|
|
| OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
XxxCeNaxxX Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 40 NerdeN : SaNaL ALeM Kayıt Tarihi : 21/02/10 Rep Puanı : 69 Başarı Puanı : 1
| Konu: OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... Çarş. Şub. 24, 2010 4:07 pm | |
| Arkadaşlar Oyuna İlk Başladığımda Çelik Basmışdım +9 Partizan Ve Sirius Yapmıştım.Ama + Basarken İtem Yanmıodu Oyunu Kapadım Ertesi Gün Girdiğimde 82 LwL lık Çar 31 Lwl Olmuş,İtemlerin Hepsi Gitmiş Oyunu 5 Gün Geri Almışlar.Çarı Düzeltdim+9 Çelik Aldım+7 Muharebe Basdım Ondan Sonraki Günde Çelik Ve Muho Yokdu. Oyunda Bi Hata Çıkmış Zırh Ve Kılıçların Bazıları Gitmiş Gmler İtem Dağıtıcam Dediler Ve Dağıttıkları Şey;+9 3 Tane Superisi,+9 5 Tane Çelik Pazara 1 Yang a Koydular Oyunda İtemini Kaybeden 50 Kişiye Sizce Bunlar Yetermi Bence Sakın Bu Pvp Yi Oynamayın Boşuna Zaman Harçamış OlursunuOKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH UYARA BİLMİŞİMDİR. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | MuhaMuha Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 56 NerdeN : NeVaRGeLeceNmy? Kayıt Tarihi : 12/02/10 Rep Puanı : 76 Başarı Puanı : 2
| Konu: Geri: OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... Çarş. Şub. 24, 2010 4:09 pm | |
| Saol Zaten Onlinemt2 Fln Ugrasmamıstım xD | |
| | | semih18 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 42 NerdeN : NereYe:) Kayıt Tarihi : 17/02/10 Rep Puanı : 29 Başarı Puanı : 1
| Konu: Geri: OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... Çarş. Şub. 24, 2010 4:10 pm | |
| bet oyun bncede +rep kazanmak için acmistimn bn :D:D:D:D | |
| | | dewildark Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 40 Kayıt Tarihi : 18/01/10 Rep Puanı : 31 Başarı Puanı : -1
| Konu: Geri: OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... Çarş. Şub. 24, 2010 4:11 pm | |
| saol oynucaktim artik oynamicam | |
| | | haltmar5 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 37 Kayıt Tarihi : 03/02/10 Rep Puanı : 30 Başarı Puanı : -2
| Konu: Geri: OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... Çarş. Şub. 24, 2010 4:13 pm | |
| | |
| Konu: Geri: OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... Çarş. Şub. 24, 2010 4:22 pm | |
| - XxxCeNaxxX demiş ki:
Arkadaşlar Oyuna İlk Başladığımda Çelik Basmışdım +9 Partizan Ve Sirius Yapmıştım.Ama + Basarken İtem Yanmıodu Oyunu Kapadım Ertesi Gün Girdiğimde 82 LwL lık Çar 31 Lwl Olmuş,İtemlerin Hepsi Gitmiş Oyunu 5 Gün Geri Almışlar.Çarı Düzeltdim+9 Çelik Aldım+7 Muharebe Basdım Ondan Sonraki Günde Çelik Ve Muho Yokdu. Oyunda Bi Hata Çıkmış Zırh Ve Kılıçların Bazıları Gitmiş Gmler İtem Dağıtıcam Dediler Ve Dağıttıkları Şey;+9 3 Tane Superisi,+9 5 Tane Çelik Pazara 1 Yang a Koydular Oyunda İtemini Kaybeden 50 Kişiye Sizce Bunlar Yetermi Bence Sakın Bu Pvp Yi Oynamayın Boşuna Zaman Harçamış OlursunuOKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM İNŞALLAH UYARA BİLMİŞİMDİR. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] BİDE ŞU SİTEYE BAKIN KURUCUUN ETTİĞİ KÜFÜRLER!!!! MAVİLERE DAHA ÇOK İTEM DAĞITIYORDU KIRMZILAR SAVUNDU KİMİNİN CHARINI GİRDİ KİMİNİN HESABINI SİLDİ!!
Kufurbaz birisinmi oyunu oynarsın kulturlu adam gbi adamınmı ??? snce
| |
| | | XxxCeNaxxX Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 40 NerdeN : SaNaL ALeM Kayıt Tarihi : 21/02/10 Rep Puanı : 69 Başarı Puanı : 1
| Konu: Geri: OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... Çarş. Şub. 24, 2010 4:44 pm | |
| O Atın Üstündeki Senmiydin [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Yanınıza JiJiGirL Die Savaşçı Karakter Gelmişti Ya O Bendim [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Banada Küfür Etti Bence Hiç Oynamayalım Artık. | |
| Konu: Geri: OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... Çarş. Şub. 24, 2010 4:47 pm | |
| aynen | |
| | | | OnlineMt2 Oynamayın Emeklerinize Yazık Olur... | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|