Metin2, Metin2 Pvp, Metin2 Pvp Serverler, Mt2 Pvp, M2 Pvp, Knight Pvp, Pvp Serverler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@

5 posters
YazarMesaj
caydemir
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
caydemir

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 26
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 28/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 35
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -2

aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@ Empty
MesajKonu: aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@   aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@ IiconminitimeÇarş. Şub. 17, 2010 11:33 am

aRkdaşLAr Hepimizin biLdigi gibi osmanlımt2 1 ay içinde 4 defa acılıp kapanmıs ve charLaRımız giTmiştir buRdan sesLeniyoRum GM LeRe Eğer acıcaksanız acın acmıyacaksanız söLeyin daLga gecmeyin insanLarLa Emek hıRsızLıgı yapmayın :@@@
vkglvol
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 74
<b>NerdeN</b> NerdeN : Wwe'den xD
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 27/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 99
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -2

aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@ Empty
MesajKonu: Geri: aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@   aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@ IiconminitimeÇarş. Şub. 17, 2010 11:35 am

bencede
cassannovaege
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
cassannovaege

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 2
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 24/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 6
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -1

MesajKonu: Geri: aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@   aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@ IiconminitimeÇarş. Şub. 17, 2010 11:50 am

oyunu yapmayı bilmiyorlarki yok bunu yapcaz die onu siliolar flan adam olmaz onlardan
xxXBaBaXxx
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
xxXBaBaXxx

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 5
<b>NerdeN</b> NerdeN : İzmiR
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -1

MesajKonu: Geri: aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@   aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@ IiconminitimeÇarş. Şub. 17, 2010 12:05 pm

türkler B0Le Bi isi BeceremezLer aNca Kapatip AcarLAr
BUROCKBABA
Normal Oyuncu
Normal Oyuncu
BUROCKBABA

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 94
<b>NerdeN</b> NerdeN : Exin city xD
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 19/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 194
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 0

MesajKonu: Geri: aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@   aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@ IiconminitimeÇarş. Şub. 17, 2010 12:09 pm

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] alın süper bi pvp tamamen türk yapımı inanamıyacaksınız Smile ancak şu an bakıma girdi yeni açıldı sanırım item koyuyolar.

aRkdaşLar Bu OsmanLimt2 DaLga gecıoR oLmaLi bizimLe Gece 3 te giRebiliyorum sadece@@@
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İLK PAYLAŞAN BENİM OSMANLİMT2 DEGİSİYOR ' SERVEr BİRLEŞİYOR WİNGMT2+OSMANLİMT2
» OsmanliMt2 Lütfen OsmanliMt2 Admin [TL] (Oyun Kurucu su girsin)
» OsmanlıMt2 Kapandı Artık T.C.OsmanlıMt2 Açıldı İçeri
» OsmanliMT2 OSMANLIMT2 ISTENMEYEN NEDENLERDEN DOLAYI KAPATILMITŞR. BU BİR BİTİŞ DEĞİLDİR EN KISA ZAMANDA TEKRANDAN KARŞINIZDA OLACAĞIZ … içeri girme nize gerek yok burdan okuyun Benden yani [SA]Sales
» işte eski reklam yasak ler e elweda gelin farkı bızımle yasayın