tewra Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 18 NerdeN : usta gelcenmi Kayıt Tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 62 Başarı Puanı : 0
| Konu: lutfen argo kelimeler kullanmayın super sw olcak npc de kraliyet olcak arkadaslar sirius kılıcı 65+ itemler 0 yang herkesi bekleriz acılınca ben size haber veririm!!!!! gmlik al Çarş. Şub. 10, 2010 7:36 am | |
| - sanganne123 demiş ki:
- arkdaslar daha acılmadı sw ama en yakın zamanda acılcakm lutfen argo kelimeler kullanmayın super sw olcak npc de kraliyet olcak arkadaslar sirius kılıcı 65+ itemler 0 yang herkesi bekleriz acılınca ben size haber veririm!!!!! gmlik alımları için veya msnsinden bize ulasabilirsiniz!!! sitemiz krulmak üzere kurulunca [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Veya [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] olacaktır ama daha acılmamıstır kesin ntarih veremem ama en yakın zamanda acıloacaktır... ilginize tesekurler!!... birazda özelliklerinden bahsedeyim 1 lvlde kopek kesince 88 lv oluyorsunuz... droplar normal ama zaten npclerde hersey mevcut ve 0 yang [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] istediginiz bayrak olabilirsiniz!!... ama sarı bayrak olmanızı tavsiye ederim 9 gm alınacaktır her bayrakta 3 gm olacaktır ...Not : Efsun Oranları : 20000x [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Not : Mcsizdir ! Kendi Clientimizi Krucaz !
Arkadaşlar Anket Yapıyorus Efsunlar Kaç Olsun 20000 Suan Ama Çogu kisi Çok Fazla Diyor -.-
İnanmayanlar için Eski Hamachli Serverim Ama Bu Hamachisiz Olcak ağlar : turkiyemmt2 tukriyemmt2/2 11 e kadar devam ediyor 150 üyem vardı -.-
Arkadaşlar Hadi Ama Birisi Bise Yazsın Ankete Katılsın -.- alla Alla Msn : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Faster Faster xD Beyler gelin xD | |
|
sanganne123 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 22 Kayıt Tarihi : 02/02/10 Rep Puanı : 36 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: lutfen argo kelimeler kullanmayın super sw olcak npc de kraliyet olcak arkadaslar sirius kılıcı 65+ itemler 0 yang herkesi bekleriz acılınca ben size haber veririm!!!!! gmlik al Çarş. Şub. 10, 2010 11:53 am | |
| | |
|
poyures Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 3 NerdeN : Konya Kayıt Tarihi : 26/01/10 Rep Puanı : 3 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: lutfen argo kelimeler kullanmayın super sw olcak npc de kraliyet olcak arkadaslar sirius kılıcı 65+ itemler 0 yang herkesi bekleriz acılınca ben size haber veririm!!!!! gmlik al Çarş. Şub. 10, 2010 11:53 am | |
| bi acamadın gıttı burda konu acıp durcagına sw yı ac sen | |
|