Öncelikle oyundan bahsetmek gerekirse gerçekten güzel hoş ve eğlenceli bir oyun.. Gm ler çok ilgili Her istediğimizi yapıyorlar fazla abartmamak şartıyla tabi [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Oyunda çeşitli boss ve metinler atılıyor.. Oyuna başladığımızda 94 lvl 100m + 30 lvl at ile başlıyoruz. Zırhcıda 48 - 54 - 61 lvl her oyuncunun +9 zırhları satılmaktadır. Silahcıda ise 55 ve 65 lvl Her oyuncunun +9 silahları satılmaktadır. Oyunda skilleri gm ler p yapıyorlar. Herşey istediğiniz gibi güzel bir pvp serveri.. Oyunda küçümseyici karşısındakini ezik gösterici küfürlü saygısız sözler ve davranışlar göstermek yasaktır. Oyun OnLinedir. Gmlerden her türlü destek ve yardımı alabilirsiniz.. Evet çok bekletmeden hamachi ağları ; ZirveMt2 ZirveMt2-2 ZirveMt2-3 Şifreleri hepsinin : 123 'tür. ZirveMt2-4 ZirveMt2-5 ZirveMt2-6
Oyunun üyelik adresi : 5.71.10.18 Mc :5.71.10.18
Oyun gerçekten eğlenceli ve güzeldir ..
Ben mavi bayrakta oynuyorum .Gelirseniz Allah belki karşılaştırır bizi =)
arkadaş hamachiye katildim mcyi ayarladim sura kafadan giriyorum sunucuya baglanirken hata.gm ye söylüyorum oyun reboottami kapali açıkmı diye cevap yok ne iş ?
gm yap bni en kısa zmnda indircme bu ara da kerem_614_@hot.. ekLe
kosovali Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1NerdeN : oradan*;Kayıt Tarihi : 30/03/10Rep Puanı : 1Başarı Puanı : 0
Konu: slm Salı Mart 30, 2010 3:42 pm
yaa ben bu pvp linki nerede sitesini biliyorum ama oyuna girip oynayamadım dama bir yardımcı olun yavv:)) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ekle kardeş konuşalım )))