iLeti Sayısı : 10Kayıt Tarihi : 23/01/10Rep Puanı : 21Başarı Puanı : 0
Konu: Hamachili Metin2 Ye Nasıl Girilir Paz Şub. 07, 2010 10:21 am
Herkez hamachi server die konu açıyor hiç düşündünüzmü bu hamachi nedir bilmeyen varmı die işte ben o bilmeyenleri düşünerek bu konuyu açma gereğini duydum
Adım 1 : Tavsiyem hamachi Serverlere girmek için Ayrı bir klasöre packsiz mt2 yi kurun.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (hiç Pack Yükelenmemş Olucak) Admın 2 : Vericeğim Mc Seti Packsiz Mt2 nin İçine Atın..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adım 3 : En Önemli Şey hamachiyi bilgisayarımıza indirip kuruyoruz..!!! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 4 : Turkmmo Private Server Tanıtımları bölümünden herhangibir hamachi private server buluyıruz. Örnek Veriyorum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 5 : Hamachimizi Açıyoruz ve verilen adreslerden birine giriyoruz.
Son Olarak Sura Resmine Tıklayarak Oyuna Giriyoruz...[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Sorulara Her Zaman Açığım..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Modlardan Ricam Sabite Alınması.Çoğu Kişi Hamachi Ağa Girmeyi BilmiyoR.Bunun İçi Açtım Konuyu
Turkq Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 11Kayıt Tarihi : 15/02/10Rep Puanı : 15Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: Hamachili Metin2 Ye Nasıl Girilir Ptsi Şub. 15, 2010 6:10 pm
Ya kardes Bana server Kurarmısın
matkap14 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 36Kayıt Tarihi : 19/01/10Rep Puanı : 48Başarı Puanı : 2
Konu: alıntıdırrrr Ptsi Şub. 15, 2010 6:13 pm
mutluhan demiş ki:
Herkez hamachi server die konu açıyor hiç düşündünüzmü bu hamachi nedir bilmeyen varmı die işte ben o bilmeyenleri düşünerek bu konuyu açma gereğini duydum
Adım 1 : Tavsiyem hamachi Serverlere girmek için Ayrı bir klasöre packsiz mt2 yi kurun.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (hiç Pack Yükelenmemş Olucak) Admın 2 : Vericeğim Mc Seti Packsiz Mt2 nin İçine Atın..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Adım 3 : En Önemli Şey hamachiyi bilgisayarımıza indirip kuruyoruz..!!! [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 4 : Turkmmo Private Server Tanıtımları bölümünden herhangibir hamachi private server buluyıruz. Örnek Veriyorum [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Adım 5 : Hamachimizi Açıyoruz ve verilen adreslerden birine giriyoruz.