iLeti Sayısı : 1Kayıt Tarihi : 28/12/09Rep Puanı : 3Başarı Puanı : 0
Konu: Allah rızası için Pvp server kuracaklar içeri.... Ptsi Ara. 28, 2009 2:42 pm
Allah rızası için team wiewer la pvp server kuracak birisi varsa lütfen msn mi eklesin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
wertmert1 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 15Kayıt Tarihi : 19/01/10Rep Puanı : 34Başarı Puanı : 1
Konu: Geri: Allah rızası için Pvp server kuracaklar içeri.... C.tesi Şub. 27, 2010 4:47 pm
ins biri yardm eder sana [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
pwpcigangster Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 16NerdeN : kocaeliKayıt Tarihi : 04/04/10Rep Puanı : 16Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: Allah rızası için Pvp server kuracaklar içeri.... Ptsi Nis. 05, 2010 5:33 pm
Ben Kurdum Aga İstersen Bak [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] süper vps harikaaaaa sizi mutlu ettiysem ne mutlu bana :lol!
BuRsA-TeXaS Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 13NerdeN : BuRsAKayıt Tarihi : 05/04/10Rep Puanı : 21Başarı Puanı : 4
Konu: Geri: Allah rızası için Pvp server kuracaklar içeri.... Ptsi Nis. 05, 2010 5:42 pm
Ekledim kardeş
[TL]Leqend* Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 75Kayıt Tarihi : 21/02/10Rep Puanı : 109Başarı Puanı : -1
Konu: Geri: Allah rızası için Pvp server kuracaklar içeri.... Ptsi Nis. 05, 2010 5:44 pm
Nah cekme servisi D:DD:D
mtncocuq Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 11NerdeN : yalovaKayıt Tarihi : 20/03/10Rep Puanı : 11Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: Allah rızası için Pvp server kuracaklar içeri.... Salı Nis. 06, 2010 6:36 am
ÖZEL BİR PVP SERVER İSTEYENLER İÇİN princomt2.tr.gg sitesine GİRİP UYE OLUN VE HAYATINIZDA HİC TAKAMADDIGINIZ CELİK KRALIYET ZIRHI SIRIUS BU ARADA SİZ SÖYLE DUSUNEBILRISNIZ CELİK ALLAH BİLİR 30MDİR FİLEN HYR ÖLE DEİL CELİK 120K OLMAKTADIR AMA KRALIYET COK ÖNEMLİ DEİL BNIM İÇİN AMA ONUNDA FİATINI DUSURECEKLER .YANİ BOSUNA KRALIYETI SİMDİDEN 250MDEN ALMAYALIM BNIM SIZE DUYURUM ..TURKIYENIN EN İYİ PVP SERVERI BUDUR HERKEZE IYI OYUNLAR DİLERIM.. LUTFEN ++++++++++++++++++++REPPPPP GÖNDERİN... ßY [GA]Toxin
mtncocuq Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 11NerdeN : yalovaKayıt Tarihi : 20/03/10Rep Puanı : 11Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: Allah rızası için Pvp server kuracaklar içeri.... Salı Nis. 06, 2010 6:40 am
ÖZEL BİR PVP SERVER İSTEYENLER İÇİN princomt2.tr.gg sitesine GİRİP UYE OLUN VE HAYATINIZDA HİC TAKAMADDIGINIZ CELİK KRALIYET ZIRHI SIRIUS BU ARADA SİZ SÖYLE DUSUNEBILRISNIZ CELİK ALLAH BİLİR 30MDİR FİLEN HYR ÖLE DEİL CELİK 120K OLMAKTADIR AMA KRALIYET COK ÖNEMLİ DEİL BNIM İÇİN AMA ONUNDA FİATINI DUSURECEKLER .YANİ BOSUNA KRALIYETI SİMDİDEN 250MDEN ALMAYALIM BNIM SIZE DUYURUM ..TURKIYENIN EN İYİ PVP SERVERI BUDUR HERKEZE IYI OYUNLAR DİLERIM.. LUTFEN ++++++++++++++++++++REPPPPP GÖNDERİN... ßY [GA]Toxin