| TheMetin2 Önemli İçeri Gel | |
|
+20keremenco mert23 lordoffcs gktg ardamax9 danger68681 dragon721 ay1c1k samuelerto iPar alımlı299 enesss BUROCKBABA egaria alukard68 dogan21 zafer63 waron1 odyssa273 bthn1 24 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
bthn1 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 14 NerdeN : DüNYa'DaN Kayıt Tarihi : 22/01/10 Rep Puanı : 17 Başarı Puanı : 0
| Konu: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 11:35 am | |
| << Güzel Başlangıcın. Kötü Sonu >> Aslında Oyunu Kapatma Sinyallerini Gecen haftadan Vermisdim. Cesitli Duyurular Yaptım. Bir Nevi Durumumu Anlasınlar Ona Gore Kızsınlar Diye. Ama Değişen Hiç Birşey Olmadi. Oyunu 2 Gun Once Aksam Saat 8 'Den Sabah 7 Kadar Kapattım. Gene Değişen Birşey Olmadı. Küfürler Hakaretler Ne Yapsak Yaranamamamız Aynı Şekilde Devam Etti. Tek Kişi Herşeye Koşmak Çok Zor. Peki Niye GM Alımı Yapmadım. Çünkü Olacaklari Biliyordum. Herkez Arkadaşlarına Item Vericek Oyunun Düzeni Bozulucakti. Tek Başıma Yeterim Sandım Ama Yetmedi. Hakkınızı Helal Edin. Bukadar Kolay Değil'di benim Için Oyunu Kapatmak. Sizlerin Ve Kendimin 4 Aylik Emekleri.. Diyecek Laf Bulamiyorum. Cunku Gerçekten Çok Yoruldum. Daha Doğrusu Bittim. Bu Zamana Kadar Kimseye Hakaret Etmedim. Herkeze Iyi Niyetli Davranmaya Çalışdım. Annesinin Doğurup Başı Boş Bıraktıgı Köpekler Gibi Ipini Koparan Oyuna Girip Ağıza Alınmayacak Küfürler Etti. Aslında Çok Iyi Dayandım Ama Bukadar. Daha Yaziya Devam Edersem Çok Fazla Hakaret Edilicek Insalari Konuya Alıcam. Oyunun Kapatilma Nedenlerinin Çoğunu Biliyorsunuz. Herkeze Metin2 Dünyasında Başarılar. TheMetin2 Devri Bitti. | |
|
| |
odyssa273 Aktif Oyuncu
iLeti Sayısı : 256 NerdeN : Bursa Kayıt Tarihi : 18/01/10 Rep Puanı : 559 Başarı Puanı : 26
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 11:35 am | |
| | |
|
| |
waron1 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 48 Kayıt Tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 142 Başarı Puanı : -4
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 11:35 am | |
| la sen gerizekalı mısın ? du bakim aha vallaha gerizekalı | |
|
| |
odyssa273 Aktif Oyuncu
iLeti Sayısı : 256 NerdeN : Bursa Kayıt Tarihi : 18/01/10 Rep Puanı : 559 Başarı Puanı : 26
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 11:38 am | |
| | |
|
| |
zafer63 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 10 Kayıt Tarihi : 31/01/10 Rep Puanı : 8 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 11:40 am | |
| adam haklı adam tek basına oyunu guzellestırmeye calısıodu bazı mallar yuzunden adam kapadı ıste | |
|
| |
dogan21 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1 Kayıt Tarihi : 02/02/10 Rep Puanı : 5 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 11:44 am | |
| merak eden siteye qirer bakar sabah 10 suları açıktı server 10:30 11 gibi kapandı ..xD La ne qzL peri düşrmüştm ya ..:S.. xD | |
|
| |
alukard68 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 7 Kayıt Tarihi : 30/01/10 Rep Puanı : 5 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 2:35 pm | |
| turkay dı demı kardeş hakkım helal olsun 96 lwl charım +9 celıgım muhom neım vardı haklısın tek basına kosturdun her ıse ama olmadı.saglık olsun diyelım sonucda bu sadece bır oyun kanıbozuk serefsızler cogalınca bole oluo valla ben olsam ılk gunde o kufurlere dayanamazdım kapardım bencede ıı dayandın saygılar... nemesis2 | |
|
| |
egaria Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 34 Kayıt Tarihi : 18/01/10 Rep Puanı : 42 Başarı Puanı : 2
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 3:32 pm | |
| delirttiniz adamı en sonunda:) | |
|
| |
BUROCKBABA Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 94 NerdeN : Exin city xD Kayıt Tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 194 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 3:36 pm | |
| ben bu konuyu tartışma alanında bu heriften daha önce açtım bunun yeri burası deyil konu çöp kutusuna lütfen! | |
|
| |
enesss Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1 Kayıt Tarihi : 23/01/10 Rep Puanı : 2 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 4:19 pm | |
| | |
|
| |
alımlı299 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 2 Kayıt Tarihi : 18/01/10 Rep Puanı : 4 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 4:36 pm | |
| the metin2 cok güzeldi keşke kapanmasaydı istekli oynuyoduk oo oyunu yazık oldu dicek bişi yok olanla ölene care bulunmaz | |
|
| |
iPar Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1 Kayıt Tarihi : 02/02/10 Rep Puanı : 1 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 5:29 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Shoty eğer bunu görürsen lütfen oyun tkrar aç küfür edenlere çak banı lütfen başka adam akıllı pvp yok yha :S:S | |
|
| |
alımlı299 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 2 Kayıt Tarihi : 18/01/10 Rep Puanı : 4 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 5:32 pm | |
| shorty sen bizim herşeyimizsin seni cok seviyoruz ne olur ac neolur | |
|
| |
samuelerto Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 4 Kayıt Tarihi : 02/02/10 Rep Puanı : 4 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 5:59 pm | |
| yine tek iyi dayandı olan yine bizim char lara oldu | |
|
| |
ay1c1k Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 2 Kayıt Tarihi : 02/02/10 Rep Puanı : 2 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 6:28 pm | |
| ya güzel Oyundu kardeş Neden Kapattın 3 aydır Oynuyorum alışmıştım ama Canın sağolsun 89 lwle kadar kasabildim | |
|
| |
dragon721 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 4 Kayıt Tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 5 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 6:36 pm | |
| 3 ayda 89 mu kastın bn 3 haftada 92 oldum %50 93 e gidiodu :d | |
|
| |
danger68681 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 13 Kayıt Tarihi : 02/02/10 Rep Puanı : 14 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 8:01 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lan O o.ç kimseyi gm yapmadı bok yiyecek gibi piçleme bide yazmış cebimize 5 kurşp para geçiyo diyo götveren milletin parasını çarpti gittiç o piçleme hakkım haram olsun götlek bburunun dikine gitti salak gibi 4 trane gm alsan nolurduuu nolurduuu ezik yha bu gm piç piç piç o.ç o.ç o kadar parayı yedi götveren simdi onu töbe estafurullaaaah gm allah belanı versin şerefsiz sana edilen küfürlein yeri varmıs allah bvelanı versin götlejk piç pezevenq a.q a.q a.q | |
|
| |
BUROCKBABA Normal Oyuncu
iLeti Sayısı : 94 NerdeN : Exin city xD Kayıt Tarihi : 19/01/10 Rep Puanı : 194 Başarı Puanı : 0
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 8:08 pm | |
| - danger68681 demiş ki:
- [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lan O o.ç kimseyi gm yapmadı bok yiyecek gibi piçleme bide yazmış cebimize 5 kurşp para geçiyo diyo götveren milletin parasını çarpti gittiç o piçleme hakkım haram olsun götlek bburunun dikine gitti salak gibi 4 trane gm alsan nolurduuu nolurduuu ezik yha bu gm piç piç piç o.ç o.ç o kadar parayı yedi götveren simdi onu töbe estafurullaaaah gm allah belanı versin şerefsiz sana edilen küfürlein yeri varmıs allah bvelanı versin götlejk piç pezevenq a.q a.q a.q
İşte gördüyünüz gibi arkadaşlar bir hayvanın evladı başka bişey demiyorum yani! | |
|
| |
danger68681 Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 8:22 pm | |
| | |
|
| |
danger68681 Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 8:27 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lan O o.ç kimseyi gm yapmadı bok yiyecek gibi piçleme bide yazmış cebimize 5 kurşp para geçiyo diyo götveren milletin parasını çarpti gittiç o piçleme hakkım haram olsun götlek bburunun dikine gitti salak gibi 4 trane gm alsan nolurduuu nolurduuu ezik yha bu gm piç piç piç o.ç o.ç o kadar parayı yedi götveren simdi onu töbe estafurullaaaah gm allah belanı versin şerefsiz sana edilen küfürlein yeri varmıs allah bvelanı versin götlejk piç pezevenq a.q a.q a.q [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lan O o.ç kimseyi gm yapmadı bok yiyecek gibi piçleme bide yazmış cebimize 5 kurşp para geçiyo diyo götveren milletin parasını çarpti gittiç o piçleme hakkım haram olsun götlek bburunun dikine gitti salak gibi 4 trane gm alsan nolurduuu nolurduuu ezik yha bu gm piç piç piç o.ç o.ç o kadar parayı yedi götveren simdi onu töbe estafurullaaaah gm allah belanı versin şerefsiz sana edilen küfürlein yeri varmıs allah bvelanı versin götlejk piç pezevenq a.q a.q a.q HAYVAN EVLADI SENİN BABANDIR PİÇ SİKERİM GELİRSEM GÖTÜNÜ KIZDIRMA KAFAMI GELİRSEM SİKERİM HAAS PİÇ SİKTİR GİT GAVAT SENİN EBENİ SİKERİM HELA BALE BAK HAYVAN SENSİN ULENNNNN SİKERİM SENİ PİÇLEME GÖT GAVAT SİKE SİKE SİKERİM SENİN AMINA KORUM GÖT VEREN GÖTLEME GÖTVEREN SİKTİMİN OROPUSU SİE GO PLSS BASKADA BİŞE DEİYCEM :dDDd:d:d:d:dH HAHAH AZ OLDU DEMİ HAYVAN SENİN BABANDIR HAYVAN OGLUU HAYVAAAAANAN OGLU HAYVAAAAAAAAN PİÇ SİKERİM SENİ WIY WIY WIY | |
|
| |
danger68681 Yeni Oyuncu
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lan O o.ç kimseyi gm yapmadı bok yiyecek gibi piçleme bide yazmış cebimize 5 kurşp para geçiyo diyo götveren milletin parasını çarpti gittiç o piçleme hakkım haram olsun götlek bburunun dikine gitti salak gibi 4 trane gm alsan nolurduuu nolurduuu ezik yha bu gm piç piç piç o.ç o.ç o kadar parayı yedi götveren simdi onu töbe estafurullaaaah gm allah belanı versin şerefsiz sana edilen küfürlein yeri varmıs allah bvelanı versin götlejk piç pezevenq a.q a.q a.q [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Lan O o.ç kimseyi gm yapmadı bok yiyecek gibi piçleme bide yazmış cebimize 5 kurşp para geçiyo diyo götveren milletin parasını çarpti gittiç o piçleme hakkım haram olsun götlek bburunun dikine gitti salak gibi 4 trane gm alsan nolurduuu nolurduuu ezik yha bu gm piç piç piç o.ç o.ç o kadar parayı yedi götveren simdi onu töbe estafurullaaaah gm allah belanı versin şerefsiz sana edilen küfürlein yeri varmıs allah bvelanı versin götlejk piç pezevenq a.q a.q a.q HAYVAN EVLADI SENİN BABANDIR PİÇ SİKERİM GELİRSEM GÖTÜNÜ KIZDIRMA KAFAMI GELİRSEM SİKERİM HAAS PİÇ SİKTİR GİT GAVAT SENİN EBENİ SİKERİM HELA BALE BAK HAYVAN SENSİN ULENNNNN SİKERİM SENİ PİÇLEME GÖT GAVAT SİKE SİKE SİKERİM SENİN AMINA KORUM GÖT VEREN GÖTLEME GÖTVEREN SİKTİMİN OROPUSU SİE GO PLSS BASKADA BİŞE DEİYCEM :dDDd:d:d:d:dH HAHAH AZ OLDU DEMİ HAYVAN SENİN BABANDIR HAYVAN OGLUU HAYVAAAAANAN OGLU HAYVAAAAAAAAN PİÇ SİKERİM SENİ WIY WIY WIY | |
|
| |
danger68681 Yeni Oyuncu
|
| |
danger68681 Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 8:28 pm | |
|
| |
danger68681 Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 8:28 pm | |
|
| |
danger68681 Yeni Oyuncu
| Konu: Geri: TheMetin2 Önemli İçeri Gel Salı Şub. 02, 2010 8:31 pm | |
| | |
|
| |
| TheMetin2 Önemli İçeri Gel | |
|