iLeti Sayısı : 94NerdeN : Exin city xDKayıt Tarihi : 19/01/10Rep Puanı : 194Başarı Puanı : 0
Konu: THEMETİN2 DEVRİ BİTTİ Salı Şub. 02, 2010 10:06 am
<< Güzel Başlangıcın. Kötü Sonu >>
Aslında Oyunu Kapatma Sinyallerini Gecen haftadan Vermisdim. Cesitli Duyurular Yaptım. Bir Nevi Durumumu Anlasınlar Ona Gore Kızsınlar Diye. Ama Değişen Hiç Birşey Olmadi. Oyunu 2 Gun Once Aksam Saat 8 'Den Sabah 7 Kadar Kapattım. Gene Değişen Birşey Olmadı. Küfürler Hakaretler Ne Yapsak Yaranamamamız Aynı Şekilde Devam Etti.
Tek Kişi Herşeye Koşmak Çok Zor. Peki Niye GM Alımı Yapmadım. Çünkü Olacaklari Biliyordum. Herkez Arkadaşlarına Item Vericek Oyunun Düzeni Bozulucakti. Tek Başıma Yeterim Sandım Ama Yetmedi.
Hakkınızı Helal Edin. Bukadar Kolay Değil'di benim Için Oyunu Kapatmak. Sizlerin Ve Kendimin 4 Aylik Emekleri..
Diyecek Laf Bulamiyorum. Cunku Gerçekten Çok Yoruldum. Daha Doğrusu Bittim.
Bu Zamana Kadar Kimseye Hakaret Etmedim. Herkeze Iyi Niyetli Davranmaya Çalışdım.
Annesinin Doğurup Başı Boş Bıraktıgı Köpekler Gibi Ipini Koparan Oyuna Girip Ağıza Alınmayacak Küfürler Etti.
Aslında Çok Iyi Dayandım Ama Bukadar.
Daha Yaziya Devam Edersem Çok Fazla Hakaret Edilicek Insalari Konuya Alıcam.
Oyunun Kapatilma Nedenlerinin Çoğunu Biliyorsunuz.
Herkeze Metin2 Dünyasında Başarılar.
TheMetin2 Devri Bitti.
Not:Bunu ben yazmadım bizzat themetin2 nin sitesinden alıntıdır
rappusat02 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 9Kayıt Tarihi : 25/01/10Rep Puanı : 14Başarı Puanı : 0
adamlar napsın okadar kufur ettıler adama adam ne anasını ne babasıyla ne arklarıyla qezmeye qidio adam fll oyunla ilgilendi sımdıden k.bakmayın bazı serefsizler ana bacı qirdiler adam haklı kapatmada
kexs42 Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 1Kayıt Tarihi : 02/02/10Rep Puanı : 1Başarı Puanı : 0