sivasta bana hamachisiz pwp kurup gm yapıp hazır sekılde teslim edene para vercem miktari ozelden solerim
Yazar
iLeti Sayısı : 10NerdeN : GeLdiK NeReYe GiDiyOz xDKayıt Tarihi : 27/01/10Rep Puanı : 48Başarı Puanı : 0
Konu: sivasta bana hamachisiz pwp kurup gm yapıp hazır sekılde teslim edene para vercem miktari ozelden solerim Ptsi Şub. 01, 2010 6:55 pm
arkiler bana 0lagsız 0mapsız istedigim hamachisiz pwp kurana para vercem miktari burda belirtmiyim istedigim silahi zirhi npclere koyacak hersyi bana gore yapacak bı yerde bulusacaz kuracak gm yapacak sorunsuz calısacak bende ona para ve isterse gmlık vercem kurmak isteyenler özel mesaj atsin bu hafta icinde kurmak istiyorum
sssssssssss Yeni Oyuncu
iLeti Sayısı : 10NerdeN : GeLdiK NeReYe GiDiyOz xDKayıt Tarihi : 27/01/10Rep Puanı : 48Başarı Puanı : 0
Konu: Geri: sivasta bana hamachisiz pwp kurup gm yapıp hazır sekılde teslim edene para vercem miktari ozelden solerim Ptsi Şub. 01, 2010 6:58 pm
admin pardon yanlıs yere acmısım rıca etsem pwp tartısma alanına tasırsan ha bide pwp hamachilide olurrrrr
sivasta bana hamachisiz pwp kurup gm yapıp hazır sekılde teslim edene para vercem miktari ozelden solerim