Metin2, Metin2 Pvp, Metin2 Pvp Serverler, Mt2 Pvp, M2 Pvp, Knight Pvp, Pvp Serverler
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı

+5
fatih1305
214214
emoozkan97
Admin
cihat26
9 posters
YazarMesaj
cihat26
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
cihat26

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 6
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 23/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 8
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 0

Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı Empty
MesajKonu: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimeC.tesi Ocak 30, 2010 4:45 pm

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] YHa arkadaşlar bu gün 1 şubata geliolrum lag sız.. bug suz hachisiz pvp server arıyorum çalısan bir pwp no hamechi nolurr bir tane soleyin
cihat26
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
cihat26

Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı Empty
MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimeC.tesi Ocak 30, 2010 4:46 pm

yok mu bildiğiniz yardım plsss
Admin
Admin
Admin
Admin

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 306
<b>NerdeN</b> NerdeN : Çorum
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 04/04/09
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 558
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 28

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimeC.tesi Ocak 30, 2010 4:49 pm

kraliyet yok ama sen yapabıırsin

+ basarken item istemıor

ama para ıstıor

gm ler 24 online

istıorsan allatkı lınke tıkla geL

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://metin2pvpserverler.all-up.com
emoozkan97
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
emoozkan97

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 23
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 18/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 50
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : -2

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimeC.tesi Ocak 30, 2010 7:02 pm

Edit:Küfür YasaK !!!
Adminim arkadasa pan pLs cok oLmaya basLadı :@
214214
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
214214

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 15
<b>NerdeN</b> NerdeN : Nereye
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 33

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimePaz Ocak 31, 2010 3:54 am

arkadaslar kraliyetli 1 pvp server hiç iç açmaz zevki olmaz ki ben kendi pvpm den bile zevk alamıyorum kraliyet olduğu için herkezde var ve kimsenin birbirine gücü yetmiyor ws yarım kalıyor bu yüzden form umuzun yeni açılacak pvp sine gelmenizi tavsiye ederim

[GA]SeKeNoST
fatih1305
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
fatih1305

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 23
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 21/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 47
<b>Başarı Puanı</b> Başarı Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimePaz Ocak 31, 2010 4:05 am

AGALAR FAZLA LAFA GEREK YOK YENI HAMACHI SW MIZE BEKLERIM SBAH 7 8 GIBI ACILIYO GECE 2 3 GIBI KAPANIYO

ÜYELİK SİTESİ:5.117.201.151 BUNU ADRES CUBUGUNA YAPISTIRIN

UYELIK SITESINE GIRMEK ICIN ONCE HAMACHIYE BAGLANIN

YADA HAMACHIDEN GM LERLE ILETISIME GECIN ONLAR UYELIK VERIR

MC:5.117.201.151

Hamachi AGLARIMIZ
LongjuYT6 Şifre : 123
LongjuYT6/2 Şifre : 123
LongjuYT6/3 Şifre : 123
LongjuYT6/4 Şifre : 123
LongjuYT6/5 Şifre : 123
LongjuYT6/6 Şifre : 123
LongjuYT6/7 Şifre : 123
LongjuYT6/8 Şifre : 123
LongjuYT6/9 Şifre : 123
LongjuYT6/10 Şifre : 123

server ozellıklerı gm ile konusarak 99 lwl olabılır skilleri acabılırsınız
efsun oranı cok yuksek 30k hp %75 kritik geciyo
butun sandıklar 0 yang
kralitet zirh saticisinda 0 yang siryus ve butun silahlar mevcut tam ws lik pvp
gelmenızı beklerım
mahmut71
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
mahmut71

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 3
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 26/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimePaz Ocak 31, 2010 8:45 am

Kardeş Benim Snaa tavsiyem TurkeyMT2 İndir Super oyun Gmler 7/24 Online her konuda yardımcı oluyolar.. Ben (ByCHatLaK71)
mahmut71
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
mahmut71

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 3
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 26/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 4

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimePaz Ocak 31, 2010 8:49 am

TurkeyMT2 SUper GMler Yardmcı oOluyor Ben ByChaTLaK71
bulent37
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
bulent37

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 1
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 31/01/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimePaz Ocak 31, 2010 10:32 am

mt2tr oyna güzel bir pvp server 7/24 açık deil ama şimdiden söyliyim ben oynuyorum + basarken gine para ve item istiyo ama %500 drop var galiba olay yardımcısı hep şehirde duruyor gül +lı yılan kuyrugu gibi şeyler 0 yang sadece sana deil herkeze öneriyorum kırmızı bayrak olursan beraber oynayabiliriz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
cihat26
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
cihat26

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimePtsi Şub. 01, 2010 7:45 pm

agalar çok saolun bana tamma kraliyeti geçtim sağlam çhar olusturabileceğim + basarken item istemeyen at ile doğduğumuzz ve kesinlikle hamechi ağı olmasın hamechi ağı olrusada bna biri nasıl girceğimi anlatarsa girermmm
214214
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
214214

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 15
<b>NerdeN</b> NerdeN : Nereye
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 33

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimeSalı Şub. 02, 2010 12:11 am

arkadasım sana veriyim arsenmt2 var sana inirme adresini fln da atim hamachisiz

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</A></A> buna tıkla üyelik almadan once altında bi link var ona bas indir metin2 nin içine at sona üyelik al gir mavi ol bence ben maviyim
+rep beklerimmmm

[GA]SeKeNoST
llpwpll
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
llpwpll

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 10
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 01/02/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 18

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimeSalı Şub. 02, 2010 9:20 am

osmanlımt2 şimdilik kapalı ama bün aççaklar
ahmetovk1
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
ahmetovk1

<b>iLeti Sayısı</b> iLeti Sayısı : 1
<b>Kayıt Tarihi</b> Kayıt Tarihi : 01/02/10
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 1

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimeSalı Şub. 02, 2010 10:38 am

OsmanLı Kökten KapanDı Kardeşler mT2Tr ye geLin En qüzeLi 2 YıLLık server diğerleri hikaye gelin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] dan anasayfada yeni patch var indirin onu metin2 nin içine atın oyuna basla.exe den girin orda üye ol falan çıkar beklerim..
cihat26
Yeni Oyuncu
Yeni Oyuncu
cihat26

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı   Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı IiconminitimeÇarş. Şub. 03, 2010 7:18 am

yha mtr2tr açtım onnu oy nuyorum oyudna fazla kisi yok skllerin hepsini otomatik men g yapıo fln ama en fazla 3 ay gder

Arkadaşlar bu gün 1 şubat kraliyetli + basarket item istemeyen çalısan pvp var mı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ARKADASLAR BANA %100 CALISAN GUZEL KRALIYELI BI SW VERIR MISINIZ %100 CALISAN :D
» NPC SİNDE KRALİYET OLAN + BASMAYA İTEM İSTEMEYEN BİR HAMACHİSİZ SW BİLEN İÇERİ
» +65 lwl silahlar ve çelikler olan + basarken item istemeyen kasması orta olan bi sw
» ArkadasLar Hamacisiz Türkçe Kraliyetli Pwp Aranıyor :arrow:
» [b] arkadaşlar efsunlar yüksek kraliyetli sandıklı baron zehir vs vs vs ....